€649,-
Een wandlamp waar je naar kunt blijven kijken en mooi diffuus licht uitstraalt. Een eyecatcher waar je elke dag van geniet. Eenvoudig te bedienen met een app vanaf je telefoon.

Concept
Fyllotaxis is het wetenschappelijke woord dat in de plantkunde wordt gebruikt om de rangschikking van bladeren rond een as of stengel te beschrijven. De esthetiek van spiraalvormige fyllotaxis patronen inspireerde ons om verder onderzoek te doen en dit ontwerp te maken: de patronen onthullen fascinerende wiskundige eigenschappen, zoals de gulden snede en Fibonacci reeksen.

De wandlamp in Zwarte uitvoering. Hoge kwaliteit licht kleuren: koud tot warm wit en kleur.

Vooraanzicht van het paneel, licht ingeschakeld: licht wordt gereflecteerd vanaf de muur en door de gaten - diffuus en comfortabel

Vooraanzicht van het paneel, licht uitgeschakeld: licht uit de omgeving projecteert het gatenpatroon op de achterliggende muur. De overlappende patronen resulteren in een zogenaamd Moiré-effect.

Informatie 
Prijs: €649,- per stuk incl. BTW
Materiaal: Geparelstraald + Geanodiseerd Aluminium
Afmetingen: 65 x 65 x 3cm (h x b x d)
Kleuren: Champagne, Zwart, Goud, Blauw, ... (vraag naar de mogelijkheden)

Informatieblad (PDF, opent in nieuw tabblad)

We werken hard aan een webshop. Tot die tijd kun je deze hanglamp kopen in onze Etsy shop of door je bestelling en gegevens te mailen naar info@studiobl.nl. Wij sturen dan een offerte.

Wij leveren doorgaans binnen 1 week (indien op voorraad). Gratis bezorging binnen Nederland.

You may also like